Walkway Upgrade to Media Studio Completed

&nbsp

Jonathan Anderson completed another run of tile on Kauai Aadheenam’s walk ways. Here, in front of the Media Studio was special because he had to remove the previous concrete, lower the elevation of the ground, pour concrete again and then place the tile. This was done to ensure that any water flowing down the path during heavy rains will never, ever again, go into the building underneath the door. Our Shanti Kitty, inspects the walk “Very, nice, now my feet will be clean… he was making such a mess!”


Leave a Comment

Archives are now available through 2001. Light colored days have no posts. 1998-2001 coming later.

September 2012
October 2012
November 2012
December 2012
January 2012
February 2012
March 2012
April 2012
May 2012
June 2012
July 2012
August 2012
Subscribe to RSS Feed